Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Valkenswaard Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Valkenswaard

Wij verhelpen jouw riool verstopping

VALKENSWAARD

Riool ontstoppen Valkenswaard?

Riool ontstoppen Valkenswaard? Je lost het snelste een verstopping op door je te richten op de oorzaak. Op deze manier heb je het minste last van mogelijk (stank)overlast. Een oplossing vinden is helaas niet altijd makkelijk. Er spelen waarschijnlijk verschillende vragen bij je, zoals: hoe vind ik de verstopping? En als ik hem heb gevonden hoe ontstop ik hem dan?

Natuurlijk snappen wij het dat je vragen hebt. Wij helpen je daarom graag! Bel vrijblijvend ons nummer 040 218 21 23. Riool Ontstoppen Valkenswaard staat voor je klaar!

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Nu is de vraag op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is het begin om je riolering te ontstoppen.

Soms kun je de gootsteen horen borrelen wanneer je het toilet doorspoelt, maar ook kan het zijn dat je water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden kunnen een verstopping verklaren in je riolering. Je doet er goed aan om specialisten te raadplegen. Daar zijn wij van Ontstoppen Valkenswaard voor.

Het kan zijn dat er een enkele afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in je gootsteen? Of is je doucheputje verstopt? Dan kunnen afvalresten zoals zeep of haar een ophoping vormen in je leidingwerk. Dit kan zeer hardnekkige verstoppingen veroorzaken.

Je kunt gemakkelijk kijken of je afvoer verstopt is. Gooi in iedere afvoer een emmer water leeg. Wanneer het water wegloopt is je afvoer niet verstopt. Blijft het water staan? Dan blijkt het toch om een verstopping te gaan. Je kunt contact met ons opnemen via 040 218 21 23.

Ontstoppen Valkenswaard Logo
Loodgieter ontstoppen Valkenswaard afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een goede manier om je riool te onstoppen door alle kracht die het kan uitoefenen. Tegelijkertijd is dit ook een manier die veel risico met zich mee brengt. Je kunt het best eerst een andere oplossing zoeken voordat je met een hogedruk aan de slag gaat. Denk hierbij boveebeeld aan de bovengenoemde oplossingen zoals een plopper, soda (met azijn) of een ontstoppingsveer. Werkt dit niet? Dan is het belangrijk om professioneel en zorvuldig aan de slag te gaan met de hogedruk. Je wilt natuurlijk geen overstroomde keuken of badkamer.

Steek de kop van de hogedrukreiniger zie diep als het maar kan in de afvoer. Spuit vervolgens ongeveer 3 minuten lang de afvoer goed door.

Laat je dit liever over aan een vakman? Begrijpelijk met zo’n risicovolle klus. Neem gerust contact met ons op via 040 218 21 23.

 

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een zeer effectief hulpmiddel wanneer je je riool wilt ontstoppen. Doordat de veer flexibel is kun je hem gemakkelijk door je afvoer drukken. Spoel na de tijd je afvoerbuis wel goed door, zo voorkom je dat het afval niet opnieuw ophoopt in je leidingwerk.

Een gouden combinatie is een ontstoppingsveer met soda. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten van de aanslag ook loslaat van de binnenkant van je leiding. Hierdoor ontstaat er een uitmuntend resultaat.

Krijg je de verstopping niet uit de leiding of laat je liever een specialist het werk doen? Bel dan met Ontstoppingsdienst Valkenswaard via 040 218 21 23.

 

Ontstoppen afvoer Valkenswaard
Ontstoppingsdienst Valkenswaard

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Met een plopper creëer je zuigkracht waardoor het vuil naar boven komt. Dit is een zeer verantwoorde methode bij een verstopping.

Zorg dat je de plopper tegen de wand van de afvoer drukt, zorg daarbij dat de hele afvoer bedekt is. Als de plopper goed vast zit trek je een aantal keer goed aan de plopper. Het kan zijn dat je dit meerdere malen moet doen om het afval goed los te krijgen. Wanneer de leiding goed vrij is spoel je hem door met water. Het is aan te raden om dit water te mengen met soda. Zo weken ook de laatste restjes los.

Hulp nodig? Geen probleem je kunt ons 24/7 bereiken op 040 218 21 23.

 

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Je hebt al eerder kunnen lezen dat soda een enorm effectieve manier is. Soda is eerder op deze pagina alleen naar voren gekomen als hulpmiddel. Echter kan soda prima als opzichselfstaand middel gebruikt worden wanneer je je riool wilt ontstoppen. 

Schep eerst wat soda met een lepel in de afvoer. Dit laat je een paar minuten goed inwerken. Vervolgens spoel je de afvoer door met kokend water. Wil je zeker weten dat alle laatste resten ook verdwijnen herhaal dit proces dan een aantal keer.

Soda werkt ontvettend waardoor afvalresten zoals haren of zeep beter loslaten. Dit is dus perfect voor je douchputje of gootsteen.

Heeft het niet gewerkt? Dan kun je altijd gratis met de spoedservice van Ontstoppen Valkenswaard bellen via 040 218 21 23.

 

Ontstoppen Valkenswaard Leiding
Riool ontstoppen Valkenswaard graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Er zijn heel veel verschillende ontstoppingsmiddelen op de markt. Supermarkten en bouwmarkten bieden een verscheidenheid aan ontstoppingsmiddelen aan. Alleen kan het gebruik van deze middelen schade brengen aan je afvoer. Omdat het chemische middelen zijn hebben zij een bijtende werking waardoor de binnenkant van de leiding kan worden aangetast.

Naast de beschadiging aan je eigen leiding vervuil je ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool terecht komt.

Wil jij het wel op een goede manier aanpakken? Bel de Ontstoppingsdienst Valkenswaard dan snel op het telefoonnummer 040 218 21 23.

 

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Heb je een hardnekkige verstopping die je zelf niet wegkrijgt? Dan doe je er goed aan om er ervaring bij te halen. De vakmannen van Ontstoppen Valkenswaard staan 24/7 voor je klaar. Wij beschikken over het juiste gereedschap en al ons personeel beschikt over een VCA-diploma.

Maak snel een afspraak zodat jouw verstopping verledentijd wordt.

Ben jij woonachtig in Valkenswaard of omstreken?  Dan doe je er goed aan om te bellen naar 040 218 21 23.

 

 

Graven riool Valkenswaard

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Last van een verstopte wc? Woon je in Valkenswaard of omstreken? Dan kun je bij onze vakmannen van Ontstoppen Valkenswaard terecht. Wij hebben een één uur service. Maak dus snel je afspraak.

Heb je last van een gootsteen waar het water in blijft staan? Woon je in Valkenswaard of omstreken? Maak dan nu een afspraak en wij zijn snel bij je!

loodgieter-in-valkenswaard-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Valkenswaard

Woon jij in Valkenswaard of omstreken? En voorkom je liever riool problemen? Of beginnende verstoppingen? Maak dan snel een afspraak voor een riool inspectie. Zo voorkom je hardnekkige verstoppingen.

loodgieter-valkenswaard-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Valkenswaard

Een hardnekkige rioolverstopping? Ben jij woonachtig in Valkenswaard of omstreken? Dan staan wij voor je klaar! Bel vandaag nog naar Ontstoppen Valkenswaard

Loodgieter Valkenswaard Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is je doucheputje verstopt? Woon jij in Valkenswaard of omstreken? Bel dan gratis en vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Valkenswaard! Wij voorzien je van het beste advies en zorgen daarnaast voor de beste oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Valkenswaard

Onze vakmannen zijn loodgieters met ervaring. Zij lossen jouw verstopping graag voor je op. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan. Zo hebben wij veel kelders leeggepompt wc’s ontstopt en rioleringen vervangen. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor al je ontstoppingswerkzaamheden.

Wij zijn er van overtuigd dat wij de beste service bieden. Daarom geven wij garantie op al onze werkzaamheden.

Bel ons om jouw situatie uit te leggen dan zoeken wij naar de juiste oplossing voor jouw probleem. Neem contact op via 040 218 21 23.

Verstopping Valkenswaard

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Valkenswaard!

Riool Valkenswaard

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Valkenswaard Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn enorm tevreden over de geleverde service van Ontstoppen Valkenswaard. Alle wc's werken weer naar behoren. Uitstekende oplossingen!

Jumbo Valkenswaard

Het gehele leidingwerk is geinspecteerd en weer klaar voor de toekomst. Snelle service, Ontstoppen Valkenswaard was direct beschikbaar.

Sportvereniging Valkenswaard

Zeer vriendelijk personeel. Ze gingen erg efficient te werk. Binnen een uur waren zij klaar!

Brandweer Valkenswaard

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

040 218 21 23

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Valkenswaard

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Valkenswaard