Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Valkenswaard Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Valkenswaard

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

VALKENSWAARD

Afvoer verstopt Valkenswaard?

Om de juiste oplossing te vinden van je verstopte afvoer kan nogal wat verwarring met zich mee brengen. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden om je afvoer weer ontstopt te krijgen. Soms kan het onduidelijk zijn wat er wel, en wat er niet goed functioneert. Daarom helpen wij je graag met de juiste oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vind je allerlei tips met een handige uitleg!

Alles op deze pagina geprobeerd, maar je verstopping is nog niet verholpen? Of laat je het werk liever over aan een specialist? Dat kunnen wij goed begrijpen. Daarom staan wij voor je klaar.

Bel nu vrijblijvend naar  040 218 21 23

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Valkenswaard

Zoek je een Ontstoppingsbedrijf in Valkenswaard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De vakmannen van Ontstoppen Valkenswaard staan voor je klaar. Wij zijn snel bij jou thuis om de best passende oplossing te zoeken voor jouw probleem. Wij lossen gegarandeerd alle afvoerproblemen voor je op!

Naast het onstoppen geven wij ook nog vrijblijvend een uitgebreid advies. Zo kun jij er voor zorgen dat je afvoer na de ontstopping in optimale staat blijft!

Welk probleem u ook ervaart, Ontstoppen Valkenswaard lost het voor je op! Bel ons op 040 218 21 23 zodat we jouw klus kunnen bespreken.

 

Ontstoppen Valkenswaard Logo
Loodgieter ontstoppen Valkenswaard afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet meer doorloopt is de kans groot dat je met een verstopping te maken hebt. Soms kun je dit probleem zelf oplossen. Wij als specialisten op dit vakgebied hebben een aantal tips voor je. 

Mocht je afvoer na deze tips nog niet goed doorlopen? Dan hebben wij een 24/7 spoedservice. Wij staan gegarandeerd binnen een uur voor je deur. Neem daarom nu contact op met 040 218 21 23. Ontstoppingsdienst Valkenswaard  helpt je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Wij zien vaak dat elektrische apparaten zoals vaatwassers geblokkeerd worden. Mogelijk ligt het probleem dan bij vieze filters. Het is verstandig om dit filter zo nu en dan te controleren.

Zijn je filters vies? Dan kun je ze schoonmaken in een warm sopje. Wanneer de filters weer droog zijn kun je ze terug plaatsen.

De kans dat je van een verstopte afvoer af bent is dan ook groot.

 Neem direct contact op met Ontstoppingsdienst Valkenswaard om een afspraak te maken!

Ontstoppen afvoer Valkenswaard
Afvoer verstopt Valkenswaard

Sifon

Sifon legen

Meestal is je afvoer voorzien van een sifon, ook wel bekend als zwanenhals. Een sifon zorgt ervoor dat er geen stank uit je afvoer komt. Het kan voorkomen dat het sifon niet meer goed werkt. vaak komt dit door een ophoping van vuilresten in het sifon. Dan kan het water niet meer goed langs het sifon stromen. 

Dit probleem is eenvoudig op te lossen. Haal het sifon los en klopt het vuil eruit. Sluit je sifon weer aan, en klaar ben je!  Zo simpel kan het zijn. Controleer of het sifon echt leeg is door te kijken of het water er weer soepel doorstroomt.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Door onze jarenlange ervaring zijn wij erachter gekomen dat je riool reinigen met zuiveringszout, ook wel bekend als baking soda, goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe gaat dit in zijn werk? Meng wat zuiveringszout met water en giet het langzaam door je verstopte afvoer. Het werkt het beste wanneer je het een nachtje laat weken.

Pro tip! Wanneer je zuiveringszout mengt met azijn krijg je een nog sterker effect.

 

Ontstoppen Valkenswaard Leiding
Riool ontstoppen Valkenswaard graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een bekende en effectieve manier om je afvoer te ontstoppen is het vuil los laten komen door middel van een plopper.

Je zet de plopper op de gootsteen, zorg dat je de hele afvoer bedekt, om vervolgens met kracht op en neer te bewegen. Hierdoor ontstaat er een zuigkracht die je leiding weer moet kunnen verlossen van het vuil.

Heb je hulp of advies nodig? Dan kunt u altijd Ontstoppen Valkenswaard gratis bellen om je klus te bespreken. Wij zijn te bereiken op  040 218 21 23.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Bij veel mensen bekend! de ontstoppingsveer. Een populair middel om je afvoer weer vuil vrij te krijgen.

Stop de veer met het uiteinde in de verstopte leiding. Let er op dat je niet te veel kracht zet. Zo voorkom je schade aan de leidingen. Als je eenmaal bij de verstopping bent aangekomen, kun je het best duwen, draaien en trekken met de veer. Doe dit wel voorzichtig anders beschadig je de leiding! Het is belangrijk om de veer voorzichtig terug te trekken wanneer je klaar bent.

Je kunt direct het verschil zien doordat de leiding weer doorloopt. Loopt het nog niet door? Bel ons voor advies of we komen zo snel mogelijk jouw kant op. Je kunt ons bereiken via 040 218 21 23. Ontstoppingsdienst Valkenswaard zal zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt!

 

Graven riool Valkenswaard
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van chemisch afval, een toiletblok, vetresten, te veel papier tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Het zijn niet altijd voorwerpen, zo kan het ook een leidingbreuk zijn. Hierdoor blijft er vaak vuil achter wat zich in de loop van de tijd zal ophopen. Dit leidt dan weer tot een verstopping.

Het kan zijn dat de natuur een rol speelt in de verstopping van jouw leidingen. Zo kunnen boomwortels binnendringen in de leidingen. Veelal gebeurt dit bij oudere rioleringen.

Wanneer een riool slecht is aangelegd kan dit op lange termijn voor veel vervelende situaties zorgen. Dit geldt ook voor een verzakking van je riool.

Een ander natuurverschijnsel zijn aardverschuivingen. Hierdoor kan het riool van zijn plek worden gebracht. Om dit op te lossen is vrij complex.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende manieren waardoor een riolering verstopt kan raken. Heb jij last van een verstopt riool? Bel dan gerust naar  040 218 21 23.

 

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Het welbekende gezegde: voorkomen is beter dan genezen, is ook hier van toepassing. Het is belangrijk om vervelende ophopingen in het leidingwerk te voorkomen. Hier kun je zelf een groot rol in spelen. Zo kun je er op letten wat je door de afvoer spoelt. Gooi etensresten, olie en frituurvet bijvoorbeeld niet in je afvoer.

Een verstopping is er niet zomaar van het één op de andere moment. Een verstopping bouwt zich geleidelijk op. Daarom is het belangrijk om af en toe je leidingen te laten inspecteren. Zo voorkom je hardnekkige verstoppingen en spaar je veel geld uit.

Het meetapparatuur waar wij gebruik van maken maakt dit een stuk gemakkelijker. Wilt u hier gebruik van maken? Dan kunt u ons bellen op 040 218 21 23.

Loodgieter Valkenswaard Ontstoppen
WC ontstoppen Valkenswaard

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Het is verstandig om een verstopping op te laten lossen door professionals. Wij kunnen een verstopping met spoed voor je oplossen.

De Prijs hangt van een aantal verschillende dingen af. Wij kijken bijvoorbeeld naar hoe ernstig de verstopping is, welke inspecties wij moeten uitvoeren, welke reparaties wij moeten uitvoeren, wat de gereedschapskosten zullen worden en hoeveel arbeidsuren wij bezig zijn.

Het staat in ieder geval vast dat wij voor eerlijke prijzen zorgen. Wij gaan pas aan de slag met de werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Door onze efficiënte werkwijze zorgen wij voor een snelle passende oplossing!

Wil je dat wij het probleem voor je oplossen? Geen probleem! neem gerust contact met ons op via 040 218 21 23. Dan bespreken wij samen het probleem.

 

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Last van een verstopte wc? Woon je in Valkenswaard of omstreken? Dan kun je bij onze vakmannen van Ontstoppen Valkenswaard terecht. Wij hebben een één uur service. Maak dus snel je afspraak.

loodgieter-valkenswaard-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Valkenswaard

Heb je last van een gootsteen waar het water in blijft staan? Woon je in Valkenswaard of omstreken? Maak dan nu een afspraak en wij zijn snel bij je!

loodgieter-in-valkenswaard-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Valkenswaard

Woon jij in Valkenswaard of omstreken? En voorkom je liever riool problemen? Of beginnende verstoppingen? Maak dan snel een afspraak voor een riool inspectie. Zo voorkom je hardnekkige verstoppingen.

Een hardnekkige rioolverstopping? Ben jij woonachtig in Valkenswaard of omstreken? Dan staan wij voor je klaar! Bel vandaag nog naar Ontstoppen Valkenswaard

Loodgieter Valkenswaard Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is je doucheputje verstopt? Woon jij in Valkenswaard of omstreken? Bel dan gratis en vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Valkenswaard! Wij voorzien je van het beste advies en zorgen daarnaast voor de beste oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Valkenswaard

Zit uw afvoer verstopt? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van je afvoer.

Het maakt niet uit wat het probleem is. In Valkenswaard en omstreken pakken wij alle rioleringsproblemen aan! Wij hebben een vakkundig en specialistisch team.

Je kunt ons bereiken op 040 218 21 23.

 

Verstopping Valkenswaard

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Valkenswaard

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Valkenswaard Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn enorm tevreden over de geleverde service van Ontstoppen Valkenswaard. Alle wc's werken weer naar behoren. Uitstekende oplossingen!

Jumbo Valkenswaard

Het gehele leidingwerk is geinspecteerd en weer klaar voor de toekomst. Snelle service, Ontstoppen Valkenswaard was direct beschikbaar.

Sportvereniging Valkenswaard

Zeer vriendelijk personeel. Ze gingen erg efficient te werk. Binnen een uur waren zij klaar!

Brandweer Valkenswaard

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

040 218 21 23

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Valkenswaard

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Valkenswaard